Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Omyl, pokud chcete v Praze jezdit na předplacenou kartu, máte i jinou možnost než "Openkrad", jak ji rád nazývám. Existuje takzvaný přenosný třicetidenní kupón za 670 Kč s nastavitelnou dobou počátku platnosti.. Ten používám.. Radši platím každý měsíc o 120 Kč více, než bych byť korunou podpořil tento neuvěřitelný zbytečný zlodějský tunel..

0 0
možnosti

jen malá jazyková poznámka - card se anglicky nečte "kárt" ale "kád" ;)

0 1
možnosti

Taky si myslím, že při výrobě takového kvanta karet by logicky výrobce poskytl velkou slevu, zvláště když to pro něho znamená pokračující výrobu. Netřeba tedy závidět cizincům zlaté karty, ta naše plastová je mnohem dražší:-).

0 0
možnosti

R^ výběrová řízení na podobné projekty jsou kolikrát napsaná tak, že se jich firma nebo člověk, který je to schopen dodat za cenu, kterou píšete ani nemůže účastnit. Ono je dokonce možné podobný systém nevyvíjet (na co znovu vymýšlet  kolo), ale odkoupit licenci již fungujícího systému třeba v Berlíně, Paříži nebo Londýně. A když jsem již zmínil ten Londýn, město, kde žije více obyvatel než v celé ČR, jejich Oyster Card nestála ani polovinu, co pražská otevřená karta..

3 0
možnosti

Oystera jsem ovšem dostal zadarmo a na počkání, drobný rozdíl.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 5
možnosti

Z17d32e25n92a 74K30o19č16í

27. 12. 2013 14:02

Tento projekt je mnohonásobně předražený a omlouvat jej tím, že alespoň funguje, je hodně zavádějící. !!

3 1
možnosti

Je to mnohem horší než si myslíte. Když budete hledat, tak zjistíte že na "marketing" si firma účtovala okolo 1000 Kč na jednu kartičku. Ale co za to dali to se neví. Inzeráty v novinách?

2 0
možnosti

A už jste počítal další zlatý pražský důl?

místo za parkování -  taky střízlivě 30 Kč/hod  x obsazenost cca 12 hod= 360 : 9 m2= 40/m2 x 365 dní = 14600 Kč/m2 !!

Tak to brachu vyšší zlodějna než za zastavěný plac....... 

Další zlodějna - poplatek za psa, vodné, odpadky, různé pseudokultury, asi další !

      Jen tak dál Pražáci. Jet kolem Koldových závodů - to je jako v Berlíně v 45.....

2 0
možnosti

L36u90b54o49š 52K40r56i90m17l

25. 12. 2013 17:20

Nejdříve si prosím zjistěte alespoň základní ceny za HW a SW a pak pište:-)

2 6
možnosti

Problematikou se profesně zabývám a tak mohu potvrdit, že zmiňované ceny jsou při odběru velkých sérií spíš nadsazené. Podobný projekt s identickými možnostmi je zaveden v Liberci a kompletně stál 20 mega včetně karet.

************************************************************************************************

  „Dodávali jsme pro Liberec software, který karty eviduje, umožňuje jejich blokaci a umí na ně nahrát různé aplikace, třeba jízdenku v dopravě,“ přiznal Petr Stránský, ředitel společnosti Haguess.    (Firma Haguess = Opencard) Více na: http://magazin.e15.cz/regiony/opuscard-a-opencard-karty-jez-mely-spojit-liberec-a-prahu-850708#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

 Město Liberec stálo zavedení městské čipové karty a vybavení kartového centra v roce 2006 dvacet milionů korun.

V této ceně je i pořízení karet, které Liberec nakoupil až v exotickém Singapuru. Dnes město tvrdí, že to bylo výhodné. „Byl to nejlevnější materiál a pokud vím, tak výrobců takovýchto karet zas tolik není,“ říká Ondřej Červinka.

Více na: http://magazin.e15.cz/regiony/opuscard-a-opencard-karty-jez-mely-spojit-liberec-a-prahu-850708#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink zdroj: http://magazin.e15.cz/regiony/opuscard-a-opencard-karty-jez-mely-spojit-liberec-a-prahu-850708 Více na: http://magazin.e15.cz/regiony/opuscard-a-opencard-karty-jez-mely-spojit-liberec-a-prahu-850708#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

7 0
možnosti

I když následníci Béma mi k srdci nepřirostli, tak mi je jich v souvislosti s "obviněním" docela líto. A Pafka Bémů je vysmátý.

3 0
možnosti
Foto

My na to nic..... No, nic.... nadáváme, halasíme. Hlavně v hospodě. Jak tu dnes v jiním blogu bylo zmíněno - jsme ovčani. Nevím, co by se muselo stát, aby lid vyrazil do ulic a všechny ty zloděje vyrazil. Obávám se, že tak hrozná událost se ani nemůže stát.

BTW: Plno "Pražáků", kteří v Praze kradou jsou stejně "naplaveniny".

7 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1866x
Jsem již starší člověk, již od r. 1990 se živím sám jako podnikatel. Rád bych nepsal hlouposti, ale to posoudíte Vy - čtenáři. Těším se na Vaše reakce.

Seznam rubrik