Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Doufám, že jste to myslel jako důsledek možného příklonu k Bruselu, nikoli k Moskvě. ;-)

0 0
možnosti
JZ

Akorát, že ukrajinský průmysl už je z velké části v držení zahraničního kapitálu.

0 0
možnosti
JV

Prognózy uvedené v článku lze urychlit kupónovkou.

0 0
možnosti
VB

Odborník na Ukrajinu nejsem, ale hovořil jsem o tom s ukrajinskými brigádníky. Ukrajinci jsou větší nacionalisté, než Češi, jsou více zvyklí na chudobu a žádná dohoda pro ně není konečná. Je to úplně jiný naturel. Rusko nemají rádi. Na to pouliční běsnění se dívají kriticky.

0 0
možnosti
JR

J73a57r37a 14R50a62n19k

25. 1. 2014 9:06

Podle vcerejsich kanadskych zprav radia CBC zije v Kanade ca. 1 mil. Ukrajincu (pocita se od roku 45).....a vetsina z nich stoji za opozici a obavaji se Putinovskeho Ruska.

0 0
možnosti
PV

R^ Na to, aby člověk viděl do jaké žumpy se Ukrajina řítí, na to opravdu není nutné jet do téhle krásné země. Na to bohatě postačí pohled z okna.

3 0
možnosti
Foto

Velmi výstižně a pravdivě napsáno. Je ovšem možný i optimističtější náhled na to ukrajinské "cinkání klíči". Zbourají se polorozpadlé kolchozy a leninovy sochy aby bylo více místa na pro lidi užitečnější věci, jako např. Kauflandy, Tesca, autosalony, benzinky, cukrárny, fitka...:-)

2 1
možnosti
JR

J24a22r76a 37R41a95n14k

25. 1. 2014 9:07

Uklikla jsem se, to plus tam nemelo byt, omlouvam se.

0 0
možnosti
PS

Moc se mi libi, kolik je v CR odborniku na Ukrajinu. S jakym zapalem a presvecenim o vlastni pravde prognozuji a radi. Jinak k clanku - jen namatkou: ztrata meny by je nesmirne bolela, nejspis proto dnes vetsina Ukrajinci spori v EURech nebo dolarech. Prumysl je na Ukrajine zprivatizovan uz davno. Penize pujcuje kdekdo. Kapitalismus totiz na Ukrajine buji :-) uz dlouhou dobu. Jen tech montovenm se nedostava, vetsina Ukrajincu by je jiste privitala. V mnoha regionech by byli radi, kdyby tam nezamestnanost klesla pod 25 procent. Miliardaru je na Ukrajine vic nez v CR, a jsou mnohem bohatsi, ostatne nevim co je zrovna na tom spatneho.  Atd, atd. Ano spousta lidi na Majdanu jsou naivni idealiste, kteri nevi za to tam stoji, ale rady Cechacku, kteri maji ziji v blahobytu, ale fnukaji, jako by zivorili nekde na Sahelu, opravdu nepotrebuji.

5 1
možnosti
MP
VH

Byl autor někdy na Ukrajině ? Že dělá ze sebe "znalce".

1 1
možnosti
Foto

A Vy ano? A jste znalec?

1 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1866x
Jsem již starší člověk, již od r. 1990 se živím sám jako podnikatel. Rád bych nepsal hlouposti, ale to posoudíte Vy - čtenáři. Těším se na Vaše reakce.

Seznam rubrik