Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pamatuji ty samé ustrašené pohledy, když rodiče s babičkou zjistili, že jsem něco zaslechl, co neměl a stejně vyslovenou obavu, abych někde něco neproceknul. Nejstrašnější a nehlubší ticho nastalo, když jsem se zeptal, proč se nepřipojíme k SSSR, když je tam tak krásně. Pěkně dokázali děti tenkrát zblbnout. Skoro tolik jako dnes i-pody, tablety a i-phony.

0 0
možnosti

Pane Bicera, máte pravdu s tím oblbnutím. Stejně tak dnes. Media dovedou zblbnout o blahobytu v EU. takže se nic nezměnilo.:-)

0 0
možnosti

I kdybych si přál EU, tak jako stále se opakující zkušenost už od mamuta po celém světě dokazuje, že nic netrvá věčně a všechno, co se stále rozpíná, tak jednou zákonitě musí prasknout. At se mi to líbí nebo ne. Tyto volby budou šokovat hujery. Dost lidí v EU už začíná chápat...[>-]

2 0
možnosti

Celosvětová dvoutisíciletá historie národů dokazuje jediné. Všechny velké říše se časem rozpadly. Nevím, jak dlouho trvala Říše Římská, ale SSSR trval 70 let. Neznám ani trvání dalších říši, ale nic není věčné. To dokázalo mnoho projektů, at šlo o Flextronic, nebo kdysi největší megaletiště v Brně, či nové nádraží v Brně atd... Vše, co se moc přehání, vždy dopadlo špatně. Mnohokrát jsem to poznal i v chování lidí, naposledy snad u našeho diktátora s bradavicí- ..zazáří jak nejjasnější hvězda...  Naše babičky měly pravdu, žádný strom neroste do nebe.:-)

1 0
možnosti

Nejde jen o EU. Celá západní civilizace padne. Díky socialistům a odborům .....Pak, pokud nebude válka a přežijeme to, budeme znovu pracovat a kdo nebude pracovat, nebude jíst a bydlet. tak to musí být......

7 0
možnosti
Foto

Padne x nepadne. Máme se na to těšit ? Co potom , Den poté ?

Ona ale padne , stejně jako celá euroatlantská dominance v ekonomice či politice. Zákonitě, jako padl starý Egypt , Inkové , starověké Řecko , Řím. Mnozí historikové už porovnáváním tvrdí , že jsme ve finální fázi existence této kultury.

Jako v posledních "dnech" Říma či Egypta. Je to vždy velice obdobné : nárůst mandatorních  výdajů  , neschopnost vybírat daně , nepotismus.

Chléb a hry - není to alegorie zítra začínajících přefinancovaných , kolosálních až barnumských OH Soči. ( ...co na to Barbaři - tj. dnes Čečenci, Inguši)

Vždyť je to pořád dokola.

2 0
možnosti

6. 2. 2014 6:46

Jak jsem tak pochopil, tak je dost lidi co z Cech provozuji hotel v Bavorsku, deti, co jezdi do Rakouska do skolky, nemecke firmy lakaji mladez do uceni i z Cech. Ale ano, jednou se rozpadne vsechno, takze vase skuhrani se jednou vyplni. Jenom zda si to vase skuhrani bude nekdo jeste pamatovat. Nechcete radeji zatim delat neco smysluplnejsiho?

2 2
možnosti

a kdo by na tom rozpadu co vydelal? Czezsky bananistan se ctvrtinovymi naklady prace oproti risi, kde klausovi kluci z CNB musi devalvovat pod rouskou konkurenceschopnosti, by si pomoh jak? ;-DEUR^

1 3
možnosti

Hlavně že se na konci podpoříte těmi smajlíky, jinak byste se sama cítila trapně, že?

2 0
možnosti

Až se najde první statečný.

1 0
možnosti

GB ma velkou sanci, ze bude prvni. Nebo spis druha prvni uz bylo Gronsko.

4 0
možnosti

Vsadim vsechno, co mam, ze k nicemu dobremu nepovede a jednou skonci.

4 0
možnosti

Jsou-li ostatní voliči Svobodných takoví levíčaci, jakým je autor tohoto blogu, máme se na co těšit.

0 2
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1866x
Jsem již starší člověk, již od r. 1990 se živím sám jako podnikatel. Rád bych nepsal hlouposti, ale to posoudíte Vy - čtenáři. Těším se na Vaše reakce.

Seznam rubrik