Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Poláček vám jasně a přesně napsal, co jste v tom původním článku napsal špatně. Vy kontrujete nějakým jedním konkrétním případem, kde neznáme spis ani odůvodnění rozhodnutí soudu a máme vám prostě uvěřit, že se to stalo právě takto. A to ještě pomíjím tu skutečnost, že to je _jeden_ případ.

0 0
možnosti

mou doložit případ..kdy majitel odmítl po oprávněné reklamaci ročního vyúčtování (nebyl např započítán nevrácený přeplatek za předchozí období).....a výslovně odmítl vyhotovit nové vyúčtování....spor se táhl dva roky, přičemž absolutní podíl prodlev v jednání šel za majitelem (např. reakce na reklamaci přišla po roce)...a světe div se...nájemník byl odsouzen k doplatku (chybějící vyúčtování soudu nijak nevadilo)...a navíc ještě k penále ve výši 2,5 promile denně...za dva roky to dělalo 180 procent dlužné částky......co vy na to..???

0 0
možnosti
Foto

Co na to? Že nereformovaná, stále normalizační justice dělá hodně pro to, aby lidi byli naštvaní na polistopadový režim. Aby si co nejvíc lidí řeklo "tohle by se za komunistů nestalo".

1 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1866x
Jsem již starší člověk, již od r. 1990 se živím sám jako podnikatel. Rád bych nepsal hlouposti, ale to posoudíte Vy - čtenáři. Těším se na Vaše reakce.

Seznam rubrik