Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Osobně si myslím, že by centrální banky měly nechat inflaci inflací a deflaci deflací, úrokové míry úrokovými mírami a už vůbec by neměly zasahovat do měnového kurzu. Ovšem pokud už chtějí "tisknout," tak by metoda "rozhazování peněz z vrtulníku mezi občany" byla asi méně škodlivá, než současná metoda, kdy jsou cíleny úrokové míry (následkem čehož jsou vytvářeny různé investiční bubliny, jako např. hypotéční bublina v USA) nebo měnové kurzy.

0 0
možnosti

J77a18n 55P23a45v84e26l

15. 2. 2014 11:37

Osobně si myslím, že byste si měl přečíst makroekonomii pro základní školy než se začnete vyjadřovat k ekonomickým problémům

0 0
možnosti

Nebyl jste za bolševika stínovej ministr financí, co se nedostal k lizu? Vědomosti na to máte.;-D Jsem se fakt pobavil, nejvíc tady "I u nás je nedostatek peněz, banky nepůjčují, když tak na vysoký úrok, a když, tak jenom někomu, kdo je tak blbý, že si v době uměle vyvolané krize půjčí." ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Už Cimrman zjistil, že vyfukováním kouře do vody zlato nevzniká;-D

Na druhou stranu, pokud vezmu v úvahu, z jak málo myšlenek se podařilo stvořit "ekonomický" článek. Je to svým způsobem obdivuhodné.

Přemýšlel jsem jak dostat vykuky z ČNB z jejich flíčků......tohle si přečíst by mohlo pomoci. Z toho by jim __blo. (Ano cenzore, "záblo".....zima jak pes);-)

1 0
možnosti

Vážený pane. Pokud naprosto a vůbec nerozumíte ekonomice, ale fakt ani trošičku, nechcete psát raději o politice, fotbalu nebo voskování lyží? Chápejte mne správně, já Vám neberu v žádném případě právo na názor, dokonce ani právo na naprosto chybný a scestný názor, ale trošku se shazujete. I když jeden můj kamarád říká, že pouze naprostá neznalost faktů zaručuje úplnou objektivitu úsudku, připadá mi poněkud sebemrskačské to takto hlasitě dokazovat.

2 0
možnosti

Když snížíte zdanění práce, tak si musíte na zdraví a důchod platit individuálně. Spočtěte si, kolik dáte do důchodověho v optimálním případě (realita je hodně vzdálena) - 40 let práce a 15 let penze. Doufám, že 15% daň z příjmu nepovažujete za vysokou

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1866x
Jsem již starší člověk, již od r. 1990 se živím sám jako podnikatel. Rád bych nepsal hlouposti, ale to posoudíte Vy - čtenáři. Těším se na Vaše reakce.

Seznam rubrik