Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM
DM

Sorry, to patrilo jinam...

0 0
možnosti
MK

Vážený autore, vedle hojných nadávek jste zapomněl počítat. Na kolik přijde 3 roky nezaměstnaný čerpající nejen podporu, ale i nějaké další dávky? Je to samozřejmě dilema, zda když o problému víme tři roky dopředu bude čas na další uplatnění po zavření dolu; a nebo budou ztráty tak jako tak. Za sebe říkám, že za pokus to stojí.

1 0
možnosti
DM

Za tech 600 milionu se jim maji zaplatit rekvalifikace. A nechapu, proc bych mel nekomu platit rekvalifikaci, kdyz si ji muze zaplatit sam. A co se socialnich davek tyce, ty je nezbytne orezat na uplne minimum k preziti, o zbytek at se postara sam clovek se svoji rodinou, znamymi a kamarady.

1 0
možnosti
MT

Bohužel většina našich voličů dá hlas těm, kteří slíbí "jistoty" a těm, kteří naslibují a "myslí to upřímně". Když je možnost to změnit, přijde k volbám polovina voličů a z těch další polovina volí ty co to "myslí upřímně". Jsme vážně tak hloupý národ ?

1 0
možnosti
PK

A na těchto "úsporách" doženeme svět? Hurvínek by řekl - cha, chááá. Podle mne má význam především psychologický, nepodceˇbuji ho. Víte kolik miliard se pro..be jinde?

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1866x
Jsem již starší člověk, již od r. 1990 se živím sám jako podnikatel. Rád bych nepsal hlouposti, ale to posoudíte Vy - čtenáři. Těším se na Vaše reakce.

Seznam rubrik