Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O86t56a 46J70e80l95í97n39e67k

12. 6. 2014 12:42

Nemám rád rasistické politiky a porovnávat RVHP s EU může snad jen někdo velmi mladý či s totální amnézií :-/

0 0
možnosti

S Evropským svazem jak s jedovatým plazem!

1 1
možnosti

EU stále povoluje imigrantství, přestože v Dánsku, Bruseli, Itálii a jiných zemích začínají s nimi mít problémy, jak tyto nefachčenky uživit a jak se bránit proti jejich kriminalitě. Nemělo by to být varování pro ostatní země???? Proč to nikomu z Brusele nevadí? Podporují humanismus, ale nevadí jim, že muslimové v samotném Bruseli zakázali na náměstí vánoční stromek. Zatím jen stromek. Co bude dál? Vzpomínáte na pohádku o Smolíčkovi? Jen tři prstíčky...

0 1
možnosti

Demagogie je matkou války. A navíc zatemňuje rozum: Brusel do seznamu nepatří. Hádejte proč.

0 1
možnosti

Kdo chce psa bít...Kdo NECHCE vidět....Marnost nad marnost, vše marno.... Zkrátka za těch deset let se radikálně zlepšila ekonomika a životní úroven ve všech zemích a stále se zlepšuje. Nezaměstnanost je téměř na nule. Platy rostou, žijeme v blahobytu....;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

2 0
možnosti

Zkuste méně dogmatu a více realismu. Místo účelově poskládaných extrémů, které jsou spíše rysem zvrácených ideologií, zkuste věci vidět v plné šíři kontextu.

1 1
možnosti

Čína má sice komunistickou politiku, ale kapitalistickou ekonomiku- volný obchod. Proto brzy bude nejlepší na světě. Země BRICS mají pravý kapitalismus- volný obchod, a jejich ekonomika se zlepšuje. EU nemá volný obchod, ale socialistické regulace a dotace, a její ekonomika se stále zhoršuje. Kdo nepochopí, či NECHCE nebo NENÍ SCHOPEN pochopit...K tom netřeba více vysvětlovat, aspon myslícímu ne.

1 1
možnosti

Staňte se čínským dělníkem a pochopíte, proč se budete raději chtít vrátit do EU.

1 2
možnosti

Zeměkoule zvládne uživit 27 miliard lidí. Denně se vyhazují tisíce tun potravin. Na pana Koláře darmo reagovat. Cukrovary, textilky a další průmysl se tady zlikvidoval sám.;-D;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Celá EU, krom bohatého Německa je v "žabím efektu". Žába je v hrnci ve vodě, teplota vody se postupně zvyšuje a žábě to stále nevadí, i když voda dosáhne bodu varu!

1 2
možnosti

V čem konkrétně pomohla EU obyčejnému dělníkovi nebo důchodci? Jezdí snad každý den do zahraničí všichni pracující nebo důchodci? Skutečný důvod revoluce bylo založení EU, aby západ měl větší trhy. Jen proto chce EU i Ukrajinu. Jen proto byla revoluce "něžná", šlo jen o divadlo. Za deset let se dá udělat víc než myslíte. Může se radikálně zlepšit životní úroven, nebo katastrofálně se zadlužit jak Řecko. Co se za těch deset let změnilo k lepšímu či horšímu, to každý, kdo chce vidět, tak vidí. Rozhodující je, že "obyčejným" lidem a důchodcům se životní úroven stále zhoršuje. Bohužel, jde to tak nepatrným vývojem, že si toho nikdo nevšimne. To ukáží jen ekonomické údaje.O svobodě ani nemluvě. Ale žádný hujer není schopen pochopit význam jediného slova- SVOBODA. Někomu vyhovuje, když někdo "nejmoudřejší" nahoře rozhodne, co je a není dobré a špatné. Těmto lidem se říká oVčané.

2 2
možnosti

Říká se, že v krizi nejlépe poznáš pravého přítele. Když jsem byl v krizi, z mnoha přátel mi zůstali jen dva. Když začala krize v EU, každý stát si jel po svém, místo aby se dohodli na VZÁJEMNÉ POMOCI! Tomu říkáte spolupráce? Když nám hned po vstupu do EU zakázali vyrábět nadbytek mléka, aby mohli zemědělci vyvážet a přivydělat si, to je opravdu výhodné? To je spolupráce? Stále nechápete, že pokud jde o skutečnou, ale SVOBODNOU spolupráci, že by pro EU bylo 100% voličů?

2 1
možnosti

Omyl. Ty nejvíce postižené státy získaly obrovskou pomoc od EU! Ať už šlo o Řecko, Španělsko, Irsko, Portugalsko, nebo Itálii.

0 1
možnosti

Problém, který dřív neexistoval. Věděli jsme, že západní zboží bylo kvalitní. Dnes koupíte třeba radio a je tam "made in EU". Takže nevím, je-li radio polské nebo bulharské, nebo velmi kvalitní, německé! Kdysi jsme kupovali polské žárovky Osram s krátkou životností. Dnes je tam "made in EU", takže nevím, je-li žárovka kvalitní česká nebo zmetková polská.

1 1
možnosti

To je opravdu problém. Ale troufám si říci, že v minulosti jsme měli problémy větší.

0 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS