Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano pane Linhart, dluhy se mají platit. To je správné a přes to vlak nejede! Ale tady jde o to jak se dluhy vymáhají. Ne všichni jsou vyčůránci, kteří si půjčují s tím, že nebudou vracet. Mnoho lidí do toho padne jak voják do příkopu plného bahna

 a srač..! Tady jde o to, že se lidé exeistenčně likvidují. Berou se jim věci nutné k životu, sebere se jim vše a každému je jedno že povinný pak nemá z čeho žít

0 0
možnosti
JR

J52a41n 19R85á65ž

19. 4. 2014 19:25

Ten od kterého jste si půjčila peníze,není a  nemůže být zaopatřovací instituce. Nikde na světě není,a ani být nemůže, sociální tíseň důvodem pro neplacení dluhů. Vzít si půjčku je vždy riziko. Proto by každý mel být velice opatrný a dobře kalkulovat, zda je schopen splácet, i když nastane průšvih. A každý zaměstnanec musí do rizika i kalkulovat, ze přijde o práci. Je to stejné jako když soukromník investoval peníze do své firmy, ta zkrachovala. Soudem dosazeného správce také nezajímá, že o vše přišel a že když mu zabaví zastavený dům,tak nebude mít kde bydlet. Život je sam o sobě plny rizik a tak proč si jejich pocet zvyšovat nerozumnými půjčkami.

0 0
možnosti
SS

Jak k tomu prijdu ja, jako veritel, ktery nekomu bezurocne pujcil a povinny, nejenze nevraci, ale jeste se mi smeje do xichtu? Naopak, jeste vic exekutoru!

0 2
možnosti
Foto

I64v49a44n 87M31a22r96e58k

19. 4. 2014 8:04

Stačí neúmyslně  opomenout zaplatit finančáku daň za cokoli a zanedlouho Vám dojde vyhrůžka s pokutou a exekucí tak jak tobylo v mém případě 500czk domovní daň+500czk pokuta+exekuce jestli do 14 dní dlužnou částku nezaplatím ! ! ! Rv Rv Rv

1 0
možnosti

A cemu se divite, tak je to v poradku.

0 0
možnosti
PH

P92e44t84r 85H18á37l89a

19. 4. 2014 7:57

Skutečně stačí jen zvolit si ty správné lidi. Bohužel lidé z nějakého nepochopitelného důvodu volí pořád ty samé, a očekávají změnu. To je znak hlouposti.

0 0
možnosti

Nejde jen o půjčování si u lichvářů anebo jiná nesplácení. Stačí jen když nepodařené dospělé dítě s vámi bydlí, ač o jeho činnostech nic nevíte a o jeho zadlužení též ne. Přijdou, vyberou i vás, protože jeho (její) pokoj či byt je  prázdný, rodiče mají vedle přece víc. 

Hrůza je to, že v exekuci trpí i ti, kteří za nic nemohou. Například  právě ti rodiče nevydařených dětí, manželky dluhy po svých manželech atd. 

Anebo pravidelně platíte  celé dlouhé roky všechny složenky, jednou zapomenete a nikdo vás nevyzve, neupozorní a po letech se objeví exekutor atd. atd.

1 0
možnosti

Pokud zapomenu zaplatit složenku, je to moje chyba. Ale ještě hůř, dodavatel služby může opomenout tu složenku odeslat nebo ji "zaseje" pošta.

0 0
možnosti
RE

NEJLEPE SI NEPUJCOVAT PENIZE OD LICHVARU.;-€;-€;-€

2 0
možnosti
ZB

Problem muze zacit "pravni" banalitou. Napr. postovni brigadnice Anicka, zaskakujic v dobe nemoci postovni dorucovatelku Karlu, nehodi/ hodi do cizi schranky vyzvu k vyzvednuti ulozene zasilky, protoze jste nebyl doma zastizen..... A je zadelano.

T.c. to neresi ani datova schranka.

1 0
možnosti
JH

Člověk, který není schopen zaplatit sto korun pokuty, nemá právo nadávat na exekutory. Neměl by mít ani právo volit.

4 2
možnosti
Foto

I90v11a44n 47M15a42r45e36k

18. 4. 2014 21:53

!!Těžko nazvat "vyčuránky" ty kteří se většinou s finanční nouze zamotají do sítě lichvářských zlodějských úvěrů a půjček,exekutoři kráčejí za těmito zloději  automaticky ve druhém sledu,takže asi "ruka ruku myje" ? ! ? ! 8-oRvRv Rv!!

1 0
možnosti
JH

A kolik se jich tam zamotá kvůli alkoholu, nechuti k práci atd.? Znám jednoho ubožáka, který neplatil nájem, protože na něj údajně neměl. Ale pár pivek a cigarety si neodpustil. V součtu na dva nájmy v malém městě. To je nešťastná oběť exekutora?

2 0
možnosti
Foto

Jenže, ehm, dluhy se MAJÍ platit. Zhoubou společnosti nejsou exekutoři, ale právě úchylná mentalita lidí, kteří mají dojem, že dluhy platit se platit nemusejí.

5 3
možnosti
VB

Jo a lichva se má trestat. To bylo už za Karla IV.

2 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1866x
Jsem již starší člověk, již od r. 1990 se živím sám jako podnikatel. Rád bych nepsal hlouposti, ale to posoudíte Vy - čtenáři. Těším se na Vaše reakce.

Seznam rubrik