Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Škoda té demagogie u takovéhoto tématu. Nahráváte tím jen zastáncům tohoto zlodějského systému.

4 2
možnosti

Víte, problém je v tom, že zhruba tak na tisíc exekucí připadá jedna problematická - a BL jsou známy tím, že vezmou jedne případ, ten pak zevšeobecní a vytvoří z toho umělou realitu "jak to u nás chodí"...za 90 % problematických exekucí si lidé mohou sami, protože se bu´d domnívali, že problém tzv. vyhnije, nebo se nenamáhali nahlásit změnu adresu, nechodili na poštu pro doporučené dopisy apod. Ano, v rámci exekucí problémy jsou - ale vzhledem k počtu těch oprávněných tvoří ty problematické jen velice malou část

5 5
možnosti
Foto

Ke vzniku vztahu mezi věřitelem a dlužníkem musí být vždy dva. Pokud je jeden z nich blbej, přičemž pistoli mu u hlavy nikdo nedrží, aby podepsal, budiž to pro něj poučením. Praxe léčí.

3 3
možnosti
JM

Ne ,u některých povolání žádám etiku. Až vám někde nakukaj ,že máte špatnou ledvinu a vezmou si ji na transplantaci řeknete taky praxe léčí ?

1 0
možnosti
ZS

Do neschopnosti splácet řadu dlužníků přivedou právě advokáti a exekutoři svými nehoráznými poplatky.

6 2
možnosti
PJ

Kindl, Šporková, proč za tohle mínusy? Vždyť je to pravda pravdoucí!

Že by pravidlo o kejhání potrefený husy a vy dva jste advokáti/exekutoři?

0 0
možnosti
JSS

Ti malí obvykle dluhy splatí a jak psáno i s nekřesťanskými úroky pro advokáty, exekutory. Zmiňujete ovšem i český příběh privatizace. Tady se právě roztočil OBR- dluh, který  se už platí od všech, ale hlavně malých. Horší bude až se pytel roztrhne, ale zatím se tisknou bankovky, aby se hned neroztrhal....

1 1
možnosti
JH

Máte karmu. A ještě dodám, že nejhorší je úplně to jak exekutoři kradou majetky lidem, kteří s případem nemají nic společného, jen je u nich někdo, koho třeba roky neviděli, přihlášený. Ale staly se i případy, že to odnesli i za lidi, kteří k nim chodili na návštěvu. Máte plnou pravdu, už by bylo načase vymést ten Augiášův chlív. Jinak dluhy se opravdu mají platit a pokud je někdo na takové úrovni, že si půjčuje na luxusní dovolenou, nebo na něco jiného co mít nemusí, tak tam je exekuce na místě. Ale okrádat lidi, kteří třeba o svém malinkém dluhu v řádu stokorun ani neví je hyenismus.

8 1
možnosti
Foto

Pokud ho roky neviděli, mají mu nechat zrušit trvalý pobyt.

0 1
možnosti
VK

Pod to se taky rád podepíšu. Karma. R^

4 1
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1866x
Jsem již starší člověk, již od r. 1990 se živím sám jako podnikatel. Rád bych nepsal hlouposti, ale to posoudíte Vy - čtenáři. Těším se na Vaše reakce.

Seznam rubrik