Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Titanic se potápí a pasažéři  tomu ještě tleskají a stále tancují....75% lidí nechce euro, ale budou volit strany, které chtějí euro. To jsou ale paradoxy, pane Vaněk....;-D

0 0
možnosti
MK

Nemám rád zjednodušená hodnocení, která zavádějí; jako to Vaše o současné Ukrajině. Vždy je dobré jít po časové ose, alespoň heslovitě: Putin + Janukovič = záměrný podraz, protesty občanů (zatím bez nacionalistů), stovky ruských agentů pracují, sílící nepokoje, záměrné vyostření střetů s policií, mrtví, Janukovič v Rusku. Ruská armáda bez označení na Krymu, referendum, Krym je ruský. Je sporné, nakolik je vláda legální, ale na východě to nejsou "vlastní občané" , ale pučisté a opět + ruské zbraně a agenti.

Nepopírám, že EU měla s Ukrajinou vyjednávat za souběžných konzultací s Ruskem, ale Rusko to mělo vyžadovat a ne porušit kdejakou mezinárodní úmluvu. 

   Trochu jiný obrázek, než jste naznačil Vy ?!

1 1
možnosti
Foto

J53a25k98u68b 61R68o55t66h

23. 5. 2014 9:06

Na Ukrajině pravidelná armáda nezasahuje proti "vlastním občanům", ale proti národnostní menšině, která se rozhodla, že i s územím Ukrajiny přejde pod vlajku jiného státu (a ten jin v tom vydatně pomáhá). Tolik k vašemu discharge.:-/

4 3
možnosti
JC

Chcete snad říct, že národnostní menšina nejsou občané státu, ve kterém žijí?8-o

2 1
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1866x
Jsem již starší člověk, již od r. 1990 se živím sám jako podnikatel. Rád bych nepsal hlouposti, ale to posoudíte Vy - čtenáři. Těším se na Vaše reakce.

Seznam rubrik