Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vidím to podobně, i když trochu jinak. Zavedení EET vytvoří obrovskou konkurenční výhodu u skupiny lidí, která se ke zpracovaným datům dostane. Žádné průzkumy, ale přesný přehled co, kdy, kde a za kolik se prodává. Sen každého obchodníka!!!!Je jen otázkou, kdo bude mít tato data k dispozici. Myslím si, že to tak nějak tuším...:-)

0 0
možnosti

.... pane autore ... TO NEMÁ CHYBUR^ ... naprostý souhlas a moje první dnešní KARMA!!:-)

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den!

Vystihl jste to přesně! Taková je skrytá podstata věcí. Lidé, kteří se u nás tlačí hlava nehlava ke korytům a zdrojům bezpracného zisku je tolik, že již snad není člověka, který by to neviděl a nedomýšlel do konce: "Jak to všechno skončí?" "Vzniklo to jen náhodou z hloupostí lidí, kteří se dostali k moci, nebo se za tím skrývá něčí záměr zničit náš národ a připravit tento region na jiné plánované poslání?"

V každém případě nejviditelnější pro nás je hloupost. Žasneme, jak je možné, že se za ní autoři nestydí a neodstupují z funkcí. Některé prosazené skutečnosti jsou škodící všemu a všem, a tak hloupé, že v nás právem vzbuzují strach, čeho je jejich autor ještě schopen!

Vzdělaných lidí nám přibývá, ne proto, že všichni touží po poznání a odborné způsobilosti, ale proto, že chtějí mít titul a jsou líní přiložit ruku k dílu a také líní nebo neschopní myslet. Dokazuje to mimo jiné i dosazování vzdělaných lidí do funkcí, nezávisle na jejich odbornosti. 

Dnešní stav je opravdovou katastrofou, kterou umocňuje znehodnocení vzdělání, způsoby studia, padělky dokladů apod. S nárůstem odborných škol ubývá odborníků. 

Všichni chtějí učit a nikdo nic neumí! 

Dnes již vidíme jak jedná generace rádoby odborníků učí a vychovává své nástupce na stejné úrovni jako je sama. Obory u nás, které se zabývají ekonomikou a právem jsou pro všechny nefachčenka  již několik desítek let nejpřitažlivější, protože slibují moc, postavení a peníze. Můžeme se jen domnívat, jakým způsobem se takové školy absolvují, když se honosí jejími tituly právě ti, nad jejichž hlouposti žasneme. 

To, co očividně chybí dnešním korytářům (KOR) je umění myslet! Nechápou, že je to dáno vrozenými předpoklady a způsoby, jak svoji mysl trénují a snaží se vidět přirozené možnosti rozvoje společnosti a nikoliv chytrácké pokrytectví.

Nemůžeme se divit, že KOR nevidí, že by měli myslet na vytvoření podmínek pro rozvoj celé společnosti a krajiny, kde žijí, když se naučili myslet jen na sebe a jinak to neumí!

1 0
možnosti
Foto

Už jste někde slyšeli odborníka na IT který by vám vysvětlil jak bude systém ochráněn proti vniknutí hekrů zvenčí? K těm plkům jak stačí mobil a tiskárna by měl Babiš přidat i vysvětlení jaký SW bude zapotřebí, jak bude zabezpečen a kolik to celé bude stát. Odečitatelná položka 5tisíc v prvním roce je komická, jenom int. připojení vyjde na 6000,- ročně.

1 0
možnosti
Foto

Jenže Babiš všem nakecá, že to nebude stát víc než těch 5000 a všichni, co se jich to netýká tomu věřej. 

Bylo by velmi záhodno, kdyby se našlo pár machrů, kteří zablokují veškerý obchod v ČR tím, že prostě zablokují servery, na kterých to poběží. Lidi by se rychle ze své naivity probrali, kdyby si nemohli koupit jídlo na víkend.

1 0
možnosti
Foto

Je to jednoduché, život se pořád točí v kruhu. Jsem truhlář a soused CHOVÁ kuřata. Po zavedení EET se zas vrátíme k systému stůl za 10 kuřat.

0 0
možnosti

No nevím co vám řeknou u benzínky a jak se domluvíte se svým internetovým providerem.

0 0
možnosti
Foto

Pane Kindle, když vidím na co zvedáte palec, tak mi ty namířené k zemi u mých blogů přijdou jako vyznamenání. Tohle je snůška nesmyslů. To se chcete vrátit do doby prvobytně pospolné?

1 2
možnosti

A dalsi zbyteční urednici, dalsi zbytečně výdaje vlády . To naši životní úroveň určitě nepozvedne. Komu to tedy slouží ???

4 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1866x
Jsem již starší člověk, již od r. 1990 se živím sám jako podnikatel. Rád bych nepsal hlouposti, ale to posoudíte Vy - čtenáři. Těším se na Vaše reakce.

Seznam rubrik